onsdag 5 januari 2011

Summering och uppstart

Då va vi inne i ett nytt år! undrar vad 2011 har att komma med då...
2010 var ju inte direkt ett händelsefattigt år... började med omställning från sambo till singel från radhus till lägenhet, om jag ska va helt ärlig så fanns det tillfälle då funderingarna kom.... va det rätt beslut??... Jo det va det för oss alla!

Blev två utlandsresor först i slutet av mars till Gran Canaria då mor fyllde 60 mycket trevlig resa med sol, bad och avslappning. Efter en sommar med nästan bara jobb så kom årets höjdpunkt den 19é augusti kl 10:42 lättar jag och fadern från Arlanda för att ca 10 timmar senare landa på Newark airport i New Jersey och första stoppet (på nästan 1 månads vistelse) New York närmare bestämt midtown Manhattan som var en oförglömlig upplevelse!! men hela resan finns att läsa om tidigare i denna blogg (var ju orsaken till att bloggen skapades) men i korthet så åkte vi runt lite och mådde som kungar!

Detta år har givit så otroligt mycke både privat och i arbetslivet! Har träffat många nya vänner även tagit upp kontakten med gamla, även personer som bara har passerat och bara blivit en parentes har ändå givit något och förändrat mig lite grann. Måste väll erkänna att det här med Facebook även har varit en intressant och givande grej! :) och faktiskt varit orsaken till kontakten med gamla vänner tagits upp igen, men även som ett insteg till att lära känna nya människor är fb ett lättsamt hjälpmedel... förutsatt att man tar mänsklig kontakt sen... så man inte låter det stanna i cyberrymden! redan givit utdelning 2011 :))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar